Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Klachtenformulier

Klachtenregeling huisartsenzorg PDF    

Meestal zijn patiënten erg tevreden over de inzet en het werk van hun huisarts en de praktijkmedewerkers, maar een enkele keer is dat niet het geval. Conform de 'Wet Klachtrecht Cliënten Zorgsector' zijn de huisartsen aangesloten bij Stichting Klachtenregeling Huisartsenzorg Zuid-Nederland.

Heeft u een op of aanmerking over contacten of behandeling, bespreek dit dan gerust met ons. Met uw op of aanmerkingen kunnen wij onze zorg verbeteren. Het liefst bespreken wij klacht met u op het spreekuur. Vindt u het lastig ons direct aan te spreken stuur dan een email via ons contactformulier op deze site. Wij zullen dan binnen een aantal  werkdagen contact met u opnemen.

Komen we hierbij niet tot een oplossing dan kunt u zich wenden tot:

Stichting Klachtenregeling Huisartsenzorg Zuid-Nederland

Postbus 8018, 5601 KA Eindhoven

Telefoon 040- 21 22 780

 

Voornaam:
Achternaam*:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Email*:
Uw klacht*:

Verificatie*
Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.


590164