Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Praktijkfolder

Praktijkfolder Huisartsenpraktijk Vessem


Huisartsenpraktijk Vessem

Servatiusstraat 6B
5512 AJ VESSEM
Telefoon: 0497-591486 toets 3
Spoed: 0497-591486 toets 1
Fax: 0497-594034
Receptenlijn: 0497-591486 toets 2

huisartsenpraktijkvessem.praktijkinfo.nl

E-mail: assistente@huisartsenpraktijkvessem.nl


Afspraak maken

U dient altijd eerst een afspraak te maken voordat u het spreekuur kunt bezoeken via het telefoonnummer 0497-591486, toets daarna de 3 in het keuzemenu.

Als u voor 10 uur belt lukt het meestal om u, ook voor niet spoedeisende problemen, dezelfde dag een afspraak te geven.

De assistente kan u vragen wat het probleem is om het spreekuur te stroomlijnen. Misschien hebt u meer tijd nodig , of misschien kan de assistente of praktijkondersteuner het probleem oplossen.

Voor visites belt u. Tesamen met de dokter kan de assistente beslissen over een bezoek; soms is het beter om toch naar de praktijk komen omdat we daar betere voorzieningen hebben.

 

 

 

 

 

 

.

Aanwezigheid huisartsen

Aanwezigheid artsen per 2018

 

 

 

 

Openingstijden

 De praktijk en apotheek is iedere werkdag geopend van 8 tot 17.00 uur. Zonder een daadwekelijke middagpauze. In de ochtend hebben een koffiepauze rond 10.30. 

 

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent.

De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt.

In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter.

Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Telefonisch spreekuur

Hoe werkt het?

U belt tussen 8 en 10 uur naar de praktijk en legt de vraag voor aan de doktersassistente.Dit kan een vraag zijn voor een uitslag, verzoek,afspraak etc. De assistente staat u te woord en kan u vaak direct zelf helpen.

Zonodig belt de huisarts u dan later die dag, op een afgesproken tijdstip, terug. Zorg dat u bereikbaar bentr rondom het afgesproken tijdstip!


 

Apotheek

Wij hebben een huisartsenpraktijk met een volwaardige apotheek. Bij het spreekuurbezoek aan uw huisarts kunt u meestal de medicijnen meteen meenemen. Ook als de recepten door een specialist in het ziekenhuis zijn voorgeschreven kunt u het beste met uw recept naar de apotheek in Vessem komen. Uw medicijnen afhalen bij onze apotheek in Vessem is veiliger voor u en duidelijker voor ons. Medicijnen afhalen op 1 plaats voorkomt onduidelijkheden. Mochten we medicatie niet op voorraad hebben dan kunnen we dit binnen 24 uur bestellen.

Herhaalrecepten besteld op de receptenlijn; 0497-591486 toets daarna de 2 in het keuzemenu, kunnen de volgende werkdag na 11.00 afgehaald worden. Spreek uw naam, geboortedatum en telefoonnummer waaronder u bereikbaar bent in. Daarna u uw bestelling kunt inspreken.

Medicijnen kunt u ook per e-mail bestellen; zie knop herhaalrecepten op de home-page. Nadat u zich eenmalig hebt aangemeld kunt u voortaan makkelijk uw medicatie bijbestellen.

De apotheek in Vessem is iedere werkdag continue geopend van 8.00 tot 17.00 uur. 

Informatie

Wij zijn bereikbaar op 0497-591486  toets daarna 2 in keuzemenu

Op dit telefoonnummer kunt u ook uw receptbestelling inspreken, mocht er niet opgenomen worden.

Als u al vaker recepten via internet besteld hebt; ga dan naar het volgende kopje 'Herhaalrecepten"

Veel mensen die chronisch medicijnen gebruiken krijgen deze via ons zogenaamde Proactief Herhalen systeem. Hiermee houden wij voor u in de gaten wanneer uw medicijnen bijbesteld moeten worden. Voor en voor ons makkelijker. Hebt u dit nog niet ? Meldt uw belangstelling bij uw volgende contact.

Langdurig gebruikte medicijnen kunt u bijbestellen via de receptenlijn. Ook is het mogelijk deze via internet te bestellen. Via de link herhaalrecepten.  Daarvoor moet u eenmalig inloggen, uw e-mail adres opgeven en een wachtwoord opgeven.
Wij controleren via de computer uw medicatie. Zonodig wordt de dokter geraadpleegd of moeten wij u verzoeken een afspraak te maken bij uw huisarts. Uw gezondheid gaat tenslotte boven alles!

Medicijnen bestelt voor 10.00 kunt u de volgende werkdag na 11.00  afhalen.

Meldt u aan via het patientenportaal op deze website en u kunt digitaal via een inlogprogramma uw medicatie bestellen.In het belang van uw eigen veiligheid vinden wij het verstandig dat u uw recepten afhaalt in onze eigen apotheek. In onze eigen praktijk in Vessem zijn wij het best op de hoogte van uw medische voorgeschiedenis, medicatiegebruik en eventuele allergieen. 

Buiten kantooruren; bel 0900-123 2022

Huisartsenpost/doktersdienst

De waarneming ’s avonds, ’s nachts en in het weekend is geregeld door de huisartsenpost/doktersdienst. Op de huisartsenpost te Bladel werken alle huisartsen samen. Het telefoonnummer is 0900-123 2022.

Openingstijden

Iedere werkdag na 17.00 op zaterdag en zondag en op feestdagen is de huisartspost geopend. U dient telefonisch een afspraak te maken voordat u gezien kunt worden.

Afspraken

Houdt bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.

Adres huisartsenpost

Het adres van de huisartsenpost;

Verpleeghuis Floriaan Bladel. Volg ter plekke de aanwijsborden.


Rekening

Voor consulten en visites in de avond- nacht en weekenddienst, ontvangt u een rekening van de centrale huisartsenpost.

Website

Voor meer informatie of klachten over uw behandeling; kijk op www.shoko.nl

 

e-mail adres

Voor contact met de doktersassistente gebruikt u dit email-adres

 

assistente@huisartsenpraktijkvessem.nl

 

Voor contact met de apotheek in verband met uw medicijnen gebruikt u onderstaand email adres

 

apo-assistente@huisartsenpraktijkvessem.nl

Let wel dit zijn geen beveiligde verbindingen , dus we gebruiken het niet voor e-consult!

 

590164