Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Apotheek

Wij hebben een huisartsenpraktijk met een volwaardige apotheek. Bij het spreekuurbezoek aan uw huisarts kunt u meestal de medicijnen meteen meenemen. Ook als de recepten door een specialist in het ziekenhuis zijn voorgeschreven kunt u het beste met uw recept naar de apotheek in Vessem komen. Uw medicijnen afhalen bij onze apotheek in Vessem is veiliger voor u en duidelijker voor ons. Medicijnen afhalen op 1 plaats voorkomt onduidelijkheden. Mochten we medicatie niet op voorraad hebben dan kunnen we dit binnen 24 uur bestellen.

Herhaalrecepten besteld op de receptenlijn; 0497-591486 toets daarna de 2 in het keuzemenu, kunnen de volgende werkdag na 11.00 afgehaald worden. Spreek uw naam, geboortedatum en telefoonnummer waaronder u bereikbaar bent in. Daarna u uw bestelling kunt inspreken.

Medicijnen kunt u ook per e-mail bestellen; zie knop herhaalrecepten op de home-page. Nadat u zich eenmalig hebt aangemeld kunt u voortaan makkelijk uw medicatie bijbestellen.

De apotheek in Vessem is iedere werkdag continue geopend van 8.00 tot 17.00 uur. 

590164