Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Informatie

Wij zijn bereikbaar op 0497-591486  toets daarna 2 in keuzemenu

Op dit telefoonnummer kunt u ook uw receptbestelling inspreken, mocht er niet opgenomen worden.

Als u al vaker recepten via internet besteld hebt; ga dan naar het volgende kopje 'Herhaalrecepten"

Veel mensen die chronisch medicijnen gebruiken krijgen deze via ons zogenaamde Proactief Herhalen systeem. Hiermee houden wij voor u in de gaten wanneer uw medicijnen bijbesteld moeten worden. Voor en voor ons makkelijker. Hebt u dit nog niet ? Meldt uw belangstelling bij uw volgende contact.

Langdurig gebruikte medicijnen kunt u bijbestellen via de receptenlijn. Ook is het mogelijk deze via internet te bestellen. Via de link herhaalrecepten.  Daarvoor moet u eenmalig inloggen, uw e-mail adres opgeven en een wachtwoord opgeven.
Wij controleren via de computer uw medicatie. Zonodig wordt de dokter geraadpleegd of moeten wij u verzoeken een afspraak te maken bij uw huisarts. Uw gezondheid gaat tenslotte boven alles!

Medicijnen bestelt voor 10.00 kunt u de volgende werkdag na 11.00  afhalen.

Meldt u aan via het patientenportaal op deze website en u kunt digitaal via een inlogprogramma uw medicatie bestellen.In het belang van uw eigen veiligheid vinden wij het verstandig dat u uw recepten afhaalt in onze eigen apotheek. In onze eigen praktijk in Vessem zijn wij het best op de hoogte van uw medische voorgeschiedenis, medicatiegebruik en eventuele allergieen. 

590164